Aurem Hørecenter Aalborg - Priser

Page picture tilskud

Priser på høreapparater

Høreapparater fås i mange forskellige prisklasser, ligesom alt andet hænger prisen sammen med hvor avanceret teknologien i apparatet er. Der kan være stor forskel på hvilke funktioner apparatet skal udmærke sig på for at løse netop dit hørebehov.

I dag er alle nye apparater så gode at de uden problemer, og uden høje hyle lyde forstærker de fleste hørenedsættelser. Dertil kommer at høreapparatet skal kunne opfylde dine hørebehov. Der er for eksempel meget stor forskel på hvor godt et apparat klare de udforinger det giver at være i større selskaber, eller steder med meget støj eller susen fra viden. Er du vild med at høre musik, kan det være en fordel for dig at vælge et apparat som kan give bredt og nuanceret lydbillede som giver dig alle detaljer med i musikken.

Aurem – Når din hørelse er vigtig

Her ser du en oversigt over de mest brugte apparater, finder du ikke det du er på udkig efter skal du være meget velkommen til at kontakte os

 Widex Evoke - Verdens første intelligente høreapparat
Drømmer du om at kunne fuld kontrol over din hørelse? Widex Evoke giver dig muligheden for at designe din egen hørelse. Widex SoundSense Technology betyder, at EVOKE udvikler sig, hver gang du bruger det – som man kan forvente det af et intelligent høreapparat. Det skyldes, at EVOKE lærer af forskellige situationer, når du og andre personliggør din lytteoplevelse.
Og hvis du bare vil læne dig tilbage? Så tilpasser EVOKE høreapparatet sig automatisk til dine behov og dit miljø. Det har aldrig være nemmere at få fantastisk lyd i en travl hverdag.Er du typen som bare vil lade høreapparatet styre sig selv?, så har widex også markedets bedste automatiske situationsgenkendelse, som fejlfrit og ubemærket justererer høreapparaterne i op til 11 automatiske lyttesituationer. Du har med andre ord mulighed for både  fuld kontrol eller fuld automatik. Intet andet høreapparat giver dig som slutbruger disse muligheder.
Widex Evoke er "Made for Iphone" du kan streame ubesværet og let f.eks telefon opkald og musik, lydbøger mm. direkte fra din iphone - Og det i den bedst tilgængelige lydkvalitet på markedet.
Widex Evoke fås i 4 forskellige prisniveauer 110-220-330-440, og både i flere forskellige i-øret og bag-øret udgaver dermed er der et Widex Evoke i flere prisklasser og til alle behov.

*priser i egenbetaling pr sæt. er fra 6.000 kr -18.000 kr                                                                                          beyond phone device 800x800

                                                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

Phonak Audeo – B-direct - Bluetooth høreapparat

 

Det første høreapparat som er lavet som ægte håndfri, fungerer sammen med alle bluetooth telefoner.

 Audéo B-høreapparater er lavet med fokus på taleforståelse, komfort og brugervenlighed, og tilpasses, så du får den lytteoplevelse, du ønsker. Audéo B-høreapparater tilpasser sig automatisk til det aktuelle lyttemiljø, så du kan nyde livet, uanset hvor du er.

Dette apparat fås i 4 versioner det mest simple Audeo B30 til Audeo B90 jo mere avanceret apparatet er jo flere lyttemiljøer kan det genkende og automatisk indstille sig til omgivelserne.

Priser i *egenbetaling per sæt fra 10.000 - 18.000

direct

 

 

           

                                                       

 

 

 

Siemens Signia silk

 

Et fuldstændigt usynligt apprat der sidder i øret.

De nye Signia-høreapparater vil reducere lytteindsatsen betydeligt i løbet af dagen for personer med høretab. De fremhæver tale i mange forskellige lyttesituationer og dæmper støj. De nye, unikke musikprogrammer tager musiknydelse til et helt nyt niveau og vil tilfredsstille selv professionelle

Dette apparat fås i 3 versioner Primax 3, 5 & 7 – Jo mere avanceret apparatet er jo flere retninger kan det opfange tale fra i støjende situationer. musikere.

Priser i *egenbetaling per sæt 3.500 kr. - 18.000 kr.                    

silk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GN Resound Linx3D

Made for Iphone – Her har du apparatet som giver dig mulighed for direkte streaming af stereolyd fra Iphone, Ipad og ipod touch. Apparatet fås i 2 versioner  7 & 9

Hvilken version af apparat du skal vælge, afhænger af hvor aktiv du er i din hverdag og hvor mange svære lytte situationer du opholder dig i.

Priser i *egenbetaling per sæt fra 14.000kr. - 18.000 kr

                

download

 

                                                                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

Widex Daily

En fuld produkt serie fra widex, fåes både som i øret og bag øret - også i mikroudgaver. Er kompatibelt med
trådløst dex udstyr der kan tilkobles TV og Mobil. Et rigtigt godt basis apparat med fine funktioner 

Pris *egenbetaling 0 kr

product Dream family complete 1600x1067

 

 

 

 

 

 

Oticon OPN

Lyt til mange talende i støjende omgivelser. Fokuser på det, der er vigtigt for dig og skift opmærksomhed, når du ønsker det.Traditionelle høreapparater isolerer én taler og undertrykker alle andre. Oticon Opn er så hurtig, at den kan fjerne støj og på samme tid give dig adgang til de talende omkring dig.
OPN fåes i udgaverne 1 - 2 - 3


“Oticons absolute topmodel, kan opkobles til iphone & internettet

Pris *egenbetaling pr sæt fra 10.000kr -18.000kr

                                                                                                                                                  

oticonfeed

                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                   

 

 

 

Signia NX
Det elegante høreapparat med en helt naturlig lyd. Aldrig problemer med egen stemme
Signia Pure™ 312 Nx lader dig nyde alle samtaler og alle lyde helt ubesværet og giver dig en helt naturlig hørelse. De nye Signia Pure høreapparater er så effektive, at hørehæmmede i støjende omgivelser forstår tale bedre end normalthørende personer. Signia høreapparater giver dig en helt ubesværet hørelse og reducerer din lytteindsats.

 

Priser i *egenbetaling per sæt fra 6.000 kr. til 18.000 kr.

“dette apparat kan naturligvis opkobles til Iphone

Signia Nx hearing aids circle 1200px 300x114

           

                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                       

 

*Egenbetaling er den del du selv betaler for høreapparatet når det offentlige tilskud er fratrukket, regionen yder hvert 4 år tilskud til køb af høreapparater.

Alle vores priser er inklusiv 4 års garanti og service, det er muligt at tilkøbe en udvidet garanti til høreapparaterne som dækker tab og selvforskyldte skader. Ring for mere info. 

 

Bar gratis HA

Bar gratis hoeretest

 

Gå til toppen