Aurem Hørecenter Aalborg - Om os

Page picture gitte og rene

Velkommen til Aurem Hørecenter

Bag Aurem står det Nordjyske ægtepar Gitte & René Sjölund-Baasch:

Gitte Sjölund-Baasch:

Mange års erfaring med salg og service fra flere brancher, deraf er flere år blevet brugt I udlandet I diverse stillinger bl. a rejsebranchen. Gitte har senest arbejdet i en lederstilling i Danmarks største møbelkæde.
Hos Aurem håndterer Gitte administration, økonomi og marketing. Hun vil også tage imod dig i vores reception.

René Sjölund-Baasch:

Er uddannet Audiologist, med mange års erfaring indenfor branchen. René har arbejdet hos 2 af de førende høreapparatsproducenter i verden som produktspecialist, salgschef mm. De sidste par år har arbejdsopgaverne bl.a. bestået I at undervise det audiologiske personale på de danske sygehuse i viden om høreapparater og tilpasning af disse.

Hos Aurem håndterer René alt det audiologiske arbejde.

FÅ BEDRE HØRELSE

Det kan være en stor beslutning at få et høreapparat. Hos Aurem hjælper og rådgiver vi dig igennem hele forløbet.

Processen vil typisk foregå således:

  • Trin 1: Gratis høreprøve - Ingen ventetid
   Hos os er det gratis at få foretaget en høreprøve. Vi kan ud fra prøven med det samme sige, om du vil have gavn af et høreapparat eller ej.

  • Trin 2 : Vi hjælper med at søge tilskud
   Vi søger det offentlige tilskud for dig. Er det første gang du skal have høreapparater, skal du have en henvisning fra en øre-næse-hals læge. Vi hjælper dig med tid til at få lavet en henvisning, hvis ikke du allerede har én i forvejen.

  • Trin 3 : Valg af høreaparat
   At vælge høreapparat er en meget vigtig beslutning. Vi giver grundig vejledning og rådgivning omkring de muligheder der findes. Efter du har valgt hvilket apparat du vil afprøve, kan vi tilpasse og udlevere dem 1 - 2 uger efter.

  • Trin 4 : Prøv dine apparater gratis I 14 dage
   Vi giver dig muligheden for at afprøve dine apparater helt gratis og uforpligtende I 14 dage. Så har du muligheden for at afprøve dem i dine vante omgivelser, og i så mange situationer som muligt.  Lever den afprøvede løsning ikke op til forventningerne, kan en anden løsning afprøves.

  • Trin 5 : 4 års service og garanti er inkluderet i prisen!
   På alle vores høreapparater er der 4 års service og garanti med i prisen. Vi står til rådighed for  justering og servicering på dine høreapparater i en 4 års periode. Det er din sikkerhed for at have en velfungerende høreløsning i apparatets garantiperiode.

Bar gratis HA

Bar kontakt

Gå til toppen