Aurem Hørecenter Aalborg - Høreapparat

Page picture hoereapparater

Høreapparater

Høreapparater til alle typer af høretab og behov

Både høretab og hørebehov er forskelligt fra person til person. For at sikre dig den helt rigtige løsning til dit høretab og dine behov, fører vi høreapparater fra alle de største høreapparatsproducenter og i alle prisklasser.
Høreapparater fås i dag med mange forskellige tekniske egenskaber, lige netop hvilket produkt som lever op til dine krav og ønsker, hjælper vores dygtige audiologist dig med.
Høreapparater kan placeres bag på øret og i øret, her kan du læse mere dem.

Bag-øret høreapparat
bte1 Bag-øret høreapparat er i dag det mest anvendte høreapparater. De fås i mange forskellige størrelser og udgaver, med og uden betjeningsknapper og volumenkontrol. Bag-øret apparater kan bruges til stort set alle høretab og kan udstyres med enten individuelt støbt prop, som oftest bruges ved store høretab, eller som en helt åben løsning med en tynd ledning der går ind i øret, denne bruges ved milde eller moderate høretab. De fås i alle slags hår og hudfarver og kan for de fleste mennesker være en meget diskret høreløsning.

 

I-øret høreapparat 
cic 2png I-øret apparater er et apparat der bliver bygget til din hørelse og dit øre, de kan laves små og meget diskrete, næsten usynlige. I øret apparater egner sig bedst til milde og moderate høretab, og kan også udstyres med den sidste nye teknologi og telespole.

 

 

Mærker og priser

Både i-øret og bag-øret apparater fås i flere forskellige prisklasser. Der er fra det simple apparat, som næsten er  dækket af det offentlige tilskud, til premium apparater, som vil give dig den bedst mulige hørelse, i alle situationer. I dag er teknologien så udviklet at de bedste høreapparater i dag kan fremhæve talen og undertrykke baggrundsstøjen, fra eksempel vindstøj, selskabsstøj og trafikstøj.

Se priser

 

Hos Aurem er du altid velkommen til gratis at låne et sæt høreapparater med hjem, bestil en tid til en gratis høreprøve og du er allerede godt på vej til at høre bedre.

 

Nyheder

Oticon Opn - Lyt til mange talende i støjende omgivelser. Fokuser på det,’ der er vigtigt for dig, og skift opmærksomhed, hvis du ønsker det.

Traditionelle høreapparater isolerer én taler og undertrykker alle andre. Oticon Opn er så hurtig, at den kan fjerne støj omkring dig og på samme tid give dig adgang til de talende omkring dig

Se priser for OPN

Siemens Signia Primax Vores nye Signia-høreapparater vil reducere lytteindsatsen betydeligt i løbet af dagen for personer med høretab. De fremhæver tale i mange forskellige lyttesituationer og dæmper støj. De nye, unikke musikprogrammer tager musiknydelse til et helt nyt niveau og vil tilfredsstille selv professionelle musikere.

Se priser for Signia Primax

 

Widex Unique - Høreapparatet flytter barriererne for, hvad du kan høre med et høreapparat. Kraftigere og svagere lyde. Mere samtale. Faktisk alle de vigtige lyddetaljer omkring dig. 

Se priser for Unique

 

Bar gratis hoeretest

Bar kontakt

 

forhandler logo1

Gå til toppen