Aurem Hørecenter Aalborg - Gratis servicetjek af dine høreapparater

Page picture servicetjek

Gratis servicetjek af dine høreapparater

Hos Aurem tilbyder vi et servicetjek, eftersyn og justering af dine høreapparater, uanset hvor gamle dine apparater er og hvor du har fået dem udleveret. Vi tjekker at mikrofoner, højtaler er renset og fungere som de skal, og at betjeningsknapperne er funktionsdygtige. Vi skifter slanger, ledninger og filtre, hvis dette er nødvendigt.

Vi tilbyder ved hjælp at speech mapping at måle om dine høreapparater yder det de skal, og om de kan levere den forstærkning der kræves til dit nuværende høretab og hørebehov.

Speech mapping er en undersøgelse der viser hvordan høreapparatet forstærker tale, små mikrofoner placeres i øregangen mens du har høreapparaterne på. Herefter afspilles forskellige slags tale, og de små mikrofoner i øregangen kan nu register om høreapparatet levere den rigtige forstærkning til dit høretab. Resultatet kan bruges til at justere høreapparatet korrekt så du får den bedst mulige hørelse med dit høreapparat. Denne undersøgelse kan vi hos Aurem som nogle af de eneste i Danmark tilbyde.

Rens dine høreapparater dagligt

Høreapparater har en gennemsnitlig levetid på 4-6 år, ved at rense dine apparater dagligt for ørevoks og snavs kan du sikre dig at de er funktionsdygtige hele levetiden, er du i tvivl om hvordan du renser og vedligeholder dine apparater giver vi dig gerne en gennemgang.

Bar servicetjek

Bar kontakt

Gå til toppen