Aurem Hørecenter Aalborg - Formstøbte høreværn

Page picture hoerevaern

Formstøbte høreværn

Det er vigtigt at beskytte ørene mod høreskader, så man ikke får en hørenedsættelse og tinnitus til følge af meget støj.

Mange vil have glæde af et formstøbt høreværn og nogle steder er det ligefrem et krav hvis man arbejder i meget støjende omgivelser. Hos Aurem kan du købe følgende typer høreværn.

Produktionstiden er ca. 3 uger.


Musiker høreværn

For at bevare den bedst mulige musikoplevelse ved brug af høreværn, dæmper musiker høreværn liniært dvs. at de dæmper lyden lige meget i bas, mellemtoner og diskant. De fås med 9, 15 og 25 dB dæmpning. Alternativt kan de laves som monitors.

Pris  kr. 1.750,00

Ekstra filtre pr. sæt pris kr. 650,00

Industrihøreværn / mc høreværn

Vi levere høreværn til alt slags industri, høreværnet bliver lavet ud fra de krav der er for den enkelte arbejdsplads.
Høreværnene kan også laves som høreværn beregnet til MC kørsel

Uden filter pris kr. 1.200,00

Med filter pris kr. 1.375,00

Sovepropper

Sovepropper lukker af for omgivelsernes lyde, og bruges derfor ofte når man sover i støj.

Pris kr. 950,00

Jagthøreværn

Jagthøreværn fås i mange forskellige udgaver, men opdeles i to kategorier, Passive og aktive. Vi levere begge dele fra flere forskellige leverandører.Passive høreværn, er i princippet en prop som dæmper skud støjen men også omgivelserne og naturens lyde.

Aktive høreværn, er et stykke avanceret elektronik, som tillader en af høre, og forstærke omgivelserne og naturens lyde, men det lukker samtidigt fuldstændigt af for kraftig støj, så som riffelskud.

Aktive høreværn Soundscope Ihunt pris kr. 5.900,00

Aktive høreværn Soundscope pro-tect industri pris kr. 5.525,00

Svømmepropper

Med svømmepropper undgå du vand i ørene når du svømmer eller bader. Propperne fås i mange forskellige farver som gør dem nemme at finde igen, hvis de eventuelt tabes i bassinet.

Pris kr. 950,00

Høreværnet skal betales ved bestiling, der er ingen reuret da varen bliver specielt fremstillet efter ordre. Der gives 2 måneders pasformsgaranti.

Bar hoerevaern

Bar kontakt

Gå til toppen