Aurem Hørecenter Aalborg - Bestil en gratis høretest

Page picture gratis hoeretest

Bestil en gratis høretest

Her kan du bestille en tid til af få foretaget en gratis høretest. Du kan benytte dig af formularen ved at vælge den ønskede tid og dato, udfyld dine personlige kontaktoplysninger, eller du kan ringe til os på til. 65 74 20 01. Vi har ingen ventetid, så når du har taget beslutningen om at få undersøgt om du kan have gavn af et høreapparat kan du få en tid inden for få dage.

Det kan være en god ide at tage en pårørende eller en god ven med til høreprøven.

Du kan bestille tid mellem kl. 09.00 til 16.00 mandag til fredag, kan du ikke komme i dette tidsrum er vi fleksible og finder et tidspunkt der kan passe dig.
Ønsker du en tid uden for normal åbningstid, så ring til os på 65 74 20 01.

Lån høreapparater med hjem gratis

Vi vil gerne give dig oplevelsen af hvor stor en positiv forskel høreapparater kan gøre for dig. Derfor tilbyder vi dig gratis at låne et sæt høreapparater med hjem i en perioder, så du i dine vante opgivelser kan mærke glæden ved at få forbedret din hørelse. 

Derfor skal du vælge Aurem

Hos Aurem Hørecenter ønsker vi at yde den allerbedste høreapparats behandling i Danmark, derfor stiller vi store krav til os selv. Det indebærer blandt andet at vi foretager en høreprøve og tilpasser høreapparater som overholder de allerhøjeste internationale audiologiske standarder.


Et forløb hos os ser sådan ud:

  • Der foretages en standard høreprøve med skelneprøve. Herefter, vurderet individuelt ud fra høretabet, foretager vi de tests som er nødvendige for at lave den bedste høreapparats tilpasning. DVS. at ikke alle, udover standard høreprøven, nødvendigvis får foretaget de samme tests.
    Vi har, som nogle af de eneste i Danmark, udstyr som kan håndtere disse opgaver.

  • På mange høreklinikker vil man typisk bare indstille høreapparaterne, efter den høreprøve der nu er foretaget. Vi kan ved hjælp af avanceret analyse og tilpasnings udstyr, foretage speechmapping, rem-målinger, comfort optimizing, alt sammen elementer der skal indgå i en moderne høreapparatstilpasning. På denne måde kan vi sikre os, at vi får udnyttet det fulde potentiale i de moderne høreapparater.

  • Vi verificerer vores høreapparatsbehandling. Med dine høreapparater på, laver vi tests af din skelneevne, høreapparatets ydelse, høreprøve og test af din komfort.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores butik Nørregade 31, 9000 Aalborg.

Bar kontakt

Gå til toppen