Aurem Hørecenter Aalborg - Priser

Page picture tilskud

Priser

Høreapparater fås i mange forskellige prisklasser, ligesom alt andet hænger prisen sammen med hvor avanceret teknologien i apparatet er. Der kan være stor forskel på hvilke funktioner apparatet skal udmærke sig på for at løse netop dit hørebehov.

I dag er alle nye apparater så gode at de uden problemer, og uden høje hyle lyde forstærker de fleste hørenedsættelser. Dertil kommer at høreapparatet skal kunne opfylde dine hørebehov. Der er for eksempel meget stor forskel på hvor godt et apparat klare de udforinger det giver at være i større selskaber, eller steder med meget støj eller susen fra viden. Er du vild med at høre musik, kan det være en fordel for dig at vælge et apparat som kan give bredt og nuanceret lydbillede som giver dig alle detaljer med i musikken.

Aurem – Når din hørelse er vigtig

Her ser du en oversigt over de mest brugte apparater, finder du ikke det du er på udkig efter skal du være meget velkommen til at kontakte os

 Widex Beyond - Design din egen hørelse

Widex leverer allerede den suverænt bedste lydkvalitet på markedet, og nu er de gået skridtet videre.
Drømmer du om at kunne fuld kontrol over din hørelse? WIdex Beyond giver dig muligheden for at designe din egen hørelse. Med den fantastiske Iphone app. kan du justere på de lydparametre som normalt kun er forbeholdt det audiologiske personale, let og intuitivt kan du skræddersy dine egne lytteprofiler. Du har dermed fuld kontrol over din egen hørelse i alle situationer.
Er du typen som bare vil lade høreapparatet styre sig selv?, så har widex også markedets bedste automatiske situationsgenkendelse, som fejlfrit og ubemærket justererer høreapparaterne i op til 9 automatiske lyttesituationer. Du har med andre ord mulighed for både  fuld kontrol eller fuld automatik. Intett andet høreapparat giver dig som slutbruger disse muligheder.
Widex Beyond er "Made for Iphone" du kan streame ubesværet og let f.eks telefon opkald og musik, lydbøger mm. direkte fra din iphone - Og det i den bedst tilgængelige lydkvalitet på markedet.
Derudover har widex beyond indbygget telespole, og mulighed for fuld opkobling til alt trådløst DEX udstyr fra widex. Dette er apparatet der giver dig flest opkoblingsmuligheder.
Widex Beyond fås i 3 forskellige prisniveauer 220-330-440 dermed er det et Widex Beyond i flere prisklasser og til alle behov.

*priser i egenbetaling pr stk. er fra 5.500 kr  Til 9.500 kr                                                                                          beyond phone device 800x800

                                                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

Phonak Audeo – B-direct - Bluetooth høreapparat

 KONTAKT OS FOR ET SÆRLIGT INTRODUKTIONSTILBUD I NOVEMBER 2017

Det første høreapparat som er lavet som ægte håndfri, fungerer sammen med alle bluetooth telefoner.

 Audéo B-høreapparater er lavet med fokus på taleforståelse, komfort og brugervenlighed, og tilpasses, så du får den lytteoplevelse, du ønsker. Audéo B-høreapparater tilpasser sig automatisk til det aktuelle lyttemiljø, så du kan nyde livet, uanset hvor du er.

Dette apparat fås i 4 versioner det mest simple Audeo B30 til Audeo B90 jo mere avanceret apparatet er jo flere lyttemiljøer kan det genkende og automatisk indstille sig til omgivelserne.

Priser i *egenbetaling fra 4.000 kr. til 8.000 per stk

direct

 

 

           

                                                       

 

 

 

Siemens Signia silk

 

Et fuldstændigt usynligt apprat der sidder i øret.

De nye Signia-høreapparater vil reducere lytteindsatsen betydeligt i løbet af dagen for personer med høretab. De fremhæver tale i mange forskellige lyttesituationer og dæmper støj. De nye, unikke musikprogrammer tager musiknydelse til et helt nyt niveau og vil tilfredsstille selv professionelle

Dette apparat fås i 3 versioner Primax 3, 5 & 7 – Jo mere avanceret apparatet er jo flere retninger kan det opfange tale fra i støjende situationer. musikere.

Priser i *egenbetaling fra 3.000 kr. til 7.000 kr. per stk.                     

silk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GN Resound Linx3D

Made for Iphone – Her har du apparatet som giver dig mulighed for direkte streaming af stereolyd fra Iphone, Ipad og ipod touch. Apparatet fås i 2 versioner  7 & 9

Hvilken version af apparat du skal vælge, afhænger af hvor aktiv du er i din hverdag og hvor mange svære lytte situationer du opholder dig i.

Priser i *egenbetaling fra 7.000kr. til 9.500kr per stk.

                

download

 

                                                                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

Resound Lex4

Er anatomisk udformet, så det passer til ørets naturlige form, og sidder godt gemt i øregangen – perfekt til personer med briller. Samtidig er dets diskrete, intuitive design så bekvemt at have på, at du måske helt glemmer, at du har det på.  

Pris *egenbetaling 3.682,00 kr. per stk. 

RS LX Woman Side u text 358x169

 

 

 

 

 

 

Oticon OPN

Lyt til mange talende i støjende omgivelser. Fokuser på det, der er vigtigt for dig og skift opmærksomhed, når du ønsker det.Traditionelle høreapparater isolerer én taler og undertrykker alle andre. Oticon Opn er så hurtig, at den kan fjerne støj og på samme tid give dig adgang til de talende omkring dig.
OPN fåes i udgaverne 1 - 2 - 3


“Oticons absolute topmodel, kan opkobles til iphone & internettet

Pris *egenbetaling fra 3.500 til 8.500 kr. per stk.

                                                                                                                                                  

oticonfeed

                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                   

 

 

 

Widex Unique

Høreapparatet flytter barriererne for, hvad du kan høre med et høreapparat. Kraftigere og svagere lyde. Mere samtale. Faktisk alle de vigtige lyddetaljer omkring dig. Dette høreapparat fås i 4 versioner Unique 110, 220, 330 & 440. Det mest avanceret apparat kan automatisk tilpasse sig til 9 forskellige lytte situationer og dæmpe uønsket vindstøj.  

Priser i *egenbetaling fra 2.500 kr. til 8.000 kr. per stk.

“Nyd den enestående lydkvalitet, fra widex, I dette meget diskrete høreapparat

UNIQUE Passion sep 2015

           

                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                       

 

*Egenbetaling er den del du selv betaler for høreapparatet når det offentlige tilskud er fratrukket, regionen yder hvert 4 år tilskud til køb af høreapparater.

Alle vores priser er inklusiv 4 års garanti og service, det er muligt at tilkøbe en udvidet garanti til høreapparaterne som dækker tab og selvforskyldte skader. Ring for mere info. 

 

Bar gratis HA

Bar gratis hoeretest

 

Gå til toppen